logo npp 2019 slo

Predkonferenčni delavnici

Konferenca - 22.5.2019

 Michael Lachapelle: 
Delivering Outcomes That Matter to the Business and the Customer

 Mikka Leinonen: 
World as a flow

Več...

Delavnice - 22.5.2019

  Andi Roberts: 
Visual Strategy Execution

  Miikka Leinonen: 
Service Charger

Več...

Konferenca Napredni poslovni pristopi vsako leto izpostavlja in prinaša v slovenski prostor novosti za uspešnejše poslovanje podjetij. Namenjena je vsem vodjem in tistim posameznikom, ki iščejo in si želijo spoznati več kot klasične management metode upravljanja poslovanja. Namenjena je vsem tistim, ki iščejo napredne poslovne pristope, s katerimi bodo izboljšali delo svojih timov, oddelkov in s tem poslovanje svoje organizacije.

Naslovna tema letošnje konference je

"Kompetence za poslovanje prihodnosti"

V novem globalnem poslovnem kontekstu, z negotovostjo in priložnostmi, ki jih prinaša, podjetja ponovno  iščejo močno strateško pozicijo za rast. Medtem ko nekateri pristopi izboljšanja poslovanja naslavljajo vitko izpeljavo in optimizacijo procesov, drugi postavljajo v središče nove priložnosti za rast in raziskovanje.
Obema pristopoma je skupno to, da potrebujemo vedno nova znanja in nove načine razmišljanja.

Konferenca bo postavljena v poslovno zgodbo in z njo povezan nov holistični model za načrten razvoj vaših kompetenc za poslovanje prihodnosti - NextGen Business Competencies radar.
Pri tem ne boste samo poslušali predstavitev, ampak boste lahko na delavnicah tudi pričeli s pridobivanjem nekaj novih kompetenc. Katerih, vam bo pokazal test, ki ga boste lahko izvedli v dopoldanskem delu konference.

Vabljeni!

 NextGen Business Competencies

Konferenca Projektno vodenje v praksi

Sponzorji

PDiVision

V sodelovanju z

IIBA Slovenia Chapter

Digital 42

crea pro 270